Mat & näring


IMG_4755.jpeg

julia tuvesson

Tuvessonskans matblogg gör det enkelt att äta gott och grönt i vardagen. Med glädje och inspiration som gör att det säger “mums” varje gång. Julia är också kokboksförfattare med tre utgivna böcker, där bland annat “Plåtmat” gjorde braksuccé. Dessutom förmedlar Julia alltid en värme och ett systerskap som förstärker hennes proffsighet.

tuvessonskan.se
@tuvessonskan (Instagram)


IMG_4756.jpeg

hanna olvenmark

Dietisten Hanna driver “Portionen under tian” - billig, grön mat för matlådan, hemmamyset och utelivet. Hon har bland annat tagit fram konceptet 300-kronorsvecka som är precis vad det låter som. Hennes bok “Portionen under tian” används flitigt i mitt kök. Näringrika recept som sparar på kronorna. Hennes mer nya vinkel mot uteliv är SÅ inspirerande!

undertian.com
@portionenundertian (Instagram)
Staycheappodden (podcast)


IMG_4757.jpeg

agnes gällhagen

Agnes har en speciell plats i mitt hjärta. Denna vackra själ arbetar som receptkreatör, matstylist och matfotograf. Cashew Kitchen ger dig spännande och inspirerande recept, personlig utveckling, effektivt entreprenörskap men kanske allra mest en spirituell ödmjukhet inför livet. Agnes är också yogainstruktör och har ett djupt intresse för näring till både kropp och själ.

Hösten 2020 kom hennes bok “Comfort Food” äntligen ut. Om kroppsnojor, för självkärlek, grön hemlagad mat och vårdande ritualer. Bortom restriktioner - i nyfikenhet.

cashew-kitchen.com
@cashewkitchen


IMG_4758.jpeg

Annelies blomster och bakverk

Annelie Andersson kombinerar två vackra saker på ett alldeles unikt sätt: blommor och bakverk. Ofta från egen trädgård, med blommor i säsong. Ofta glutenfritt, och alltid mycket vackert. Men kombinationen när Annelie dekorerar och ser till att bakverken och blomstren förhöjer varandras skönhet är något extra. Så stämningsfullt! Annelie säljer både vackra fotoprints och sin blomstrande kokbok.

blomsterochbakverk.se
@anneliesblomsterochbakverk
(Instagram)